Велинград – Новини и актуална информация www.vip-velingrad.com
  • НАЧАЛО
  • novini
  • Мотоциклетист и двама велосипедисти пострадаха при инциденти на пътя
novini Uncategorized

Мотоциклетист и двама велосипедисти пострадаха при инциденти на пътя

Три са по-сериозните катастрофи в областта през изминалото денонощие. Първата от тях станала вчера по обед на улица в Пазарджик, където М. М. (69 г.) от Стара Загора с лек автомобил хюндай не пропуснал движещия се зад него мотоциклет сузуки. Последвал сблъсък, при който пострадал мотоциклетистът Н. Н. (18 г.) от областния град. Мъжът е настанен в областната болница с травма на дясното коляно.
Около 16:00 часа 19-годишният Г. В. от Пазарджик паркирал джип мицубиши на улица в областния град. При отваряне на вратата си в нея се блъснал преминаващият отзад велосипедист К. З. (78 г.). Шофьорът транспортирал пострадалия до МБАЛ – Пазарджик. Мъжът е с фрактура на лявата подбедрица.
Третата катастрофа е регистрирана в 18:30 часа на улица в Костандово, където неправоспособен 14-годишен тийнейджър от същия град седнал зад волана на „Лада”, собственост на костандовеца Д. Т. (60 г.). Докато шофирал, непълнолетният блъснал попътно движещ се велосипедист В. К. (64 г.). Екип на „Спешна помощ” е транспортирал възрастния мъж във велинградската болница с мозъчно сътресение.
И на трите ПТП-та са извършени огледи от дежурни групи на полицейските управления в Пазарджик и Велинград, образувани са дознания.

Related posts

Пет денонощия арест за агресивно поведение отнесе велинградчанин от кв. „Анезица”

Дъждът изора улици в родопски села и махали

Съдът на ЕС: Поставянето на електромерите на високо дискриминира ромите