Велинград – Новини и актуална информация www.vip-velingrad.com
  • НАЧАЛО
  • novini
  • На 19.05.2011 г. се проведе Общо(делегатско) събрание на ПП “Обединени земеделци”- политическа организация- съюз на съидейници, която изповядва идеите на земеделското движение.
novini Uncategorized

На 19.05.2011 г. се проведе Общо(делегатско) събрание на ПП “Обединени земеделци”- политическа организация- съюз на съидейници, която изповядва идеите на земеделското движение.

На 19.05.2011 г. се проведе Общо(делегатско) събрание на ПП “Обединени земеделци”- политическа организация- съюз на съидейници, която изповядва идеите на земеделското движение. С този акт бе възстановена Общинската организация на партията в гр.Велинград. Избрано бе седемчленно ръководство с председател гл.ас.инж.Ангел Ферезлиев и Контролно-ревизионна комисия с председател Мария Костова.

ПП „Обединени земеделци" е наследник и продължител на земеделската идея и принципи, в името на които посветиха и дадоха живота си Ал. Стамболийски, д-р Г. М. Димитров, Димитър Гичев, Никола Петков и плеядата български земеделци, които са се борили срещу всички диктаторски тоталитарни режими и са отстоявали своите демократични принципи и ценности.

От друга страна партията е съвременна демократична организация на равноправни собственици на земя, капитали, интелект и работна сила, която изразява въжделенията за ново начало на земеделското движение в България.

 

Общинско настоятелство на ПП”Обединени земеделци”-гр.Велинград

Related posts

Благой Рагин: Велинград прави най-големия празник в туризма за годината

Министър Искра Михайлова ще открие новата учебна година в ОУ „Васил Левски“ в село Грашево

Ракитовските съветници си вдигнаха до законния таван месечните възнаграждения