Велинград – Новини и актуална информация www.vip-velingrad.com
  • НАЧАЛО
  • novini
  • От рушаща се подпорна стена се жалват пред областния управител жителите на Ракитово, питат за субсидиите за земеделски производители
novini Uncategorized

От рушаща се подпорна стена се жалват пред областния управител жителите на Ракитово, питат за субсидиите за земеделски производители

Незавършена подпорна стена в кв. „Запад” в Ракитово би могла да създаде опасност за живеещите в близост до обекта, чийто ремонт, започнал преди две години, е останал недовършен, а съоръжението вече се руши. Изпълнител е фирма от Мездра. По искане на областния управител службата „Пожарна безопасност и защита на населението” ще извърши проверка на място и ще направи съответните предписания, съобщиха от администрацията му.
По време на днешната изнесена приемна на Дончо Баксанов в Ракитово гражданите са поставили въпроси, свързани с изплащането на субсидии за обработването на земеделски земи, и са поискали съдействие за извършване на проверка в Службата по кадастъра за отразяване на имоти, частна собственост, в кадастралната карта на Ракитово.
От началото на годината областният управител проведе изнесени приемни в седем общини, до края на м. юли предстоят срещи с жители на общините Велинград, Батак и Стрелча.
 

Related posts

Прокуратурата поиска доживотен затвор за убитата в Септември Красимира

Пожарникари и медицински екип помагат на родилка от Сърница да стигне до болницата във Велинград

Жалбите в РИК вече станаха около 30