Велинград – Новини и актуална информация www.vip-velingrad.com
  • НАЧАЛО
  • novini
  • Палеж на лека кола разследват криминалисти, пожарникари гасят автомобил и сайвант във Велинград и Дорково
novini Uncategorized

Палеж на лека кола разследват криминалисти, пожарникари гасят автомобил и сайвант във Велинград и Дорково

Случай на палеж на лека кола разследват пазарджишки криминалисти. Сигнал за инцидента бил подаден около 05:00 часа вчера в дежурната на РУП – Пазарджик, когато огън обхванал автомобил рено, паркиран на улица в Априлци. Возилото е собственост на 36-годишния Г. Й. от същото село. Частично е обгоряла предната лява гума на автомобила. На мястото е извършен оглед под ръководството на разследващ полицай.
Велинградски огнеборци пък са гасили пожари в кола и сайвант, съобщават от пресцентъра на ОДМВР. Вчера около 05:30 часа в РСПБЗН – Велинград, е получен сигнал за горящо ауди, собственост на велинградчанина Б. Б. (49 г.), паркирано на улица в курорта. Унищожен от огъня е моторният отсек и предна дясна гума. По първоначални данни причината за възникване на пожара е в техническа неизправност по колата.
Около 21:00 часа в четвъртък М. М. (52 г.) от Дорково, след небрежно боравене с открит огън, предизвикал пожар в съседен сайвант за складиране на сено. Негов собственик е 50-годишният му съселянин П. Н. Щетите, нанесени на П. Н., са в процес на изясняване.
 

Related posts

Ракитовският кмет иска среща с министър Искра Михайлова

Мнозинството от седесарите в Пазарджишка област гласуваха доверие на Емил Кабаиванов+

Две жертви при падане на автомобил в канал