Велинград – Новини и актуална информация www.vip-velingrad.com
  • НАЧАЛО
  • novini
  • Пратиха на пробация жена, опитала да подкупи полицаи с 200 лв.
novini Uncategorized

Пратиха на пробация жена, опитала да подкупи полицаи с 200 лв.

По реда на съкратеното съдебно следствие протече днешното заседание на Окръжен съд – Пазарджик, по делото на 48-годишната З. А. от Драгиново, опитала да подкупи полицаи. Подсъдимата призна всички факти в обстоятелствената част на обвинителния акт.
З. А. е призната за виновна, че на 26.02.2011 г. е предложила подкуп от 200 лв. на двама полицаи от РУП – Велинград. Според полицейския бюлетин на въпросната дата екип на полицейското управление в курорта извършил проверка в търговски обект в центъра на Драгиново, собственост на жената, където намерили общо 78 кутии с цигари от различни марки без бандерол. Докато полицаите организирали извършването на огледа на местопрестъплението, тя излязла от магазина, отишла до служебния автомобил и подхвърлила между седалките 200 лв. с намерение да осуети по-нататъшните действия спрямо нея.
За неуспешния опит за подкуп съдът наложи на търговката пробация със задължителна регистрация по настоящ адрес два пъти седмично за срок от шест месеца и задължителни периодични срещи с пробационен служител през това време.
Присъдата може да се обжалва от днес пред Апелативен съд – Пловдив.
 

Related posts

Футболен турнир бе открит за първи път във Велинград

Много отровени кучета на територията на с.Драгиново тази вечер ни информира наш читател

Две фирми от региона представят България в Германия