Велинград – Новини и актуална информация www.vip-velingrad.com
  • НАЧАЛО
  • novini
  • При две кражби за по 130 лева са арестуваяни трима
novini Uncategorized

При две кражби за по 130 лева са арестуваяни трима

 

Трима извършители на кражби са заловени от панагюрски и велинградски полицаи. В края на миналата седмица апаш проникнал в кабинет на средно общообразователно училище в Панагюрище. Така били откраднати твърд диск и RAM-памет от компютърна конфигурация. Щетите, нанесени на училището, се изчисляват на 130 лева. След проведеното разследване местните криминалисти влезли в следите на извършителя. Оказало се, че това е 17-годишен тийнейджър от близкото село Панагюрски колонии.
В събота следобед автопатрул на РУП-Велинград получил сигнал за кражба от частен дом, собственост на 88-годишния Д.П. Униформените реагирали светкавично и спипали в момент на кражба на 130 лева Х.Г.-22г. и Р.Г.-20г., и двамата от курортния град. Тримата апаши са задържани в арестите на полицейските управления в Панагюрище и Велинград, а срещу тях са образувани полицейски производства.

Related posts

EVN маха важна клауза от договорите си с нас! Вижте коя!

Пожарникари предотвратиха сериозни щети при инцидент с газова бутилка в кв. „Изток”, три фалшиви сигнала получиха във Велинград и Пещера

Всяка година в средата на месец юни, в местността Янини грамади, над село Славовица, земеделци, политици,общественици и граждани се прекланят пред делото на Александър Стамболийски.