Велинград – Новини и актуална информация www.vip-velingrad.com
  • НАЧАЛО
  • novini
  • Ръководствата на ГЕРБ в областта са ясни
novini Uncategorized

Ръководствата на ГЕРБ в областта са ясни

Тодор Георгиев е новият общински председател на ГЕРБ в Пазарджик. Изборът му бе оповестен от областния лидер Иван Иванов, който цитира решение на Изпълнителната комисия от 7 декември 2010 с утвърдените имена на председатели. Общинските събрания на структурите по места се проведоха още през май и юни.
Изпълнителната комисия не е утвърдила единствено избора на структурата в Пещера. Досегашен председател там  е д-р Красимира Радева, която е и народен представител. Иван Иванов не коментира какво е предложението на местната структура за председател и единствено посочи, че Изпълнителният комитет не е одобрил решението им и е насрочил за 17 януари 2011 г ново общинско събрание в Пещера. До избора на нов председател правомощията на стария остават в сила, уточни Иван Иванов. Председателят на ГЕРБ-Пазарджик Тодор Георгиев е познат като председател на предизборния щаб от евроизборите и изборите за национален парламент. Той е компютърен специалист и до 1995 г е работил на различни ръководни длъжности в „Информационни носители“ и в Института за информационни носители. Бил е зам. Генерален директор, изпълнителен директор и член на борда на директорите. След напускането си на предприятието в Драгор Тодор Георгиев се занимава с банково дело и финансова консултантска дейност. Като основна своя задача той постави успешното представяне на ГЕРБ на местните избори.
Останалите местни лидери на ГЕРБ са:

в Белово – Васил Савов
в Брацигово – Борис Момчилов
във Велинград – Ангел Даскалов
в Лесичево – Илиян Вулянов
в Панагюрище – Никола Белишки
в Ракитово – Димитър Янушев
в Септември – Атанас Узунов
в Стрелча – Тодор Такучев

В организационен план предстоят срещи по селата, посочи председателят на пазарджишката организация Тодор Георгиев.  ГЕРБ има местни структури в 28 от общо 31 села от община Пазарджик.

pamedia

Related posts

117 работници на „Стар-конфекс”, Сърница, си търсят забавени заплати чрез съда

Полицейският участък в Ракитово с нов началник

24 май Ден на славянската писменост и култура