Велинград – Новини и актуална информация www.vip-velingrad.com
  • НАЧАЛО
  • novini
  • Водач на листата за съветници на ПП „Обединени земеделци” в община Пазарджик е Кирил Чолов
novini Uncategorized

Водач на листата за съветници на ПП „Обединени земеделци” в община Пазарджик е Кирил Чолов

Кирил Чолов е записан под номер 1 в листата на ПП „Обединени земеделци” в Пазарджик, стана ясно днес при представянето на кандидатите на партията за кметове и общински съветници. Голяма част от тях взеха участие във възпоменателния събор в местността „Янини грамади” над село Славовица.
Чолов е бивш директор на „Винпром-Пазарджик” в началото на прехода, бил е общински съветник от БЗНС в мандата на Георги Терзов и синдик на звъничевските оранжерии преди продажбата им.
Водач на листата в община Брацигово е Таня Ставрева, в Пещера – Благой Харизанов, във Велинград – Ангел Ферезлиев, Батак – Георги Серафимов (ясен е и кандидатът за кмет на Фотиново – Стоян Иванов), в Белово – Петър Мигаров, в Стрелча – Илчо Кръстев, и в Панагюрище – Иван Царски. В останалите общини фаворитите още не са определени.
Сред кандидатите за кметове в община Пазарджик има двама „ветерани” – настоящите кметове на Главиница и на Ляхово – Емануил Христов и Димитър Димитров. Кандидат за кмет на Говедаре е Йордан Бакърджиев, на Црънча – Стоян Кузманов, на Пищигово – Цветан Калъчев, на Овчеполци – Трендафил Шарков, за кметски наместници: на Сбор – Христо Узунов, на Цар Асен – Фикия Линкова, и на Крали Марко – Мария Кишева.
На днешния събор бяха представени и кандидатите за кметове на общини в областите Пловдив, Кюстендил, Благоевград, Ямбол, Шумен, Враца и др.
 
 

Related posts

Защитата на Лазар Колев ще прави нови доказателствени искания, очаква се заключенията на експертите да предизвикат остри сблъсъци

Мъж, убил бившата си изгора, застава пред Темида

Рекорд след рекорд на щафетата във Велинград