Велинград – Новини и актуална информация www.vip-velingrad.com
  • НАЧАЛО
  • novini
  • Водач на листата за съветници на ПП „Обединени земеделци” в община Пазарджик е Кирил Чолов
novini Uncategorized

Водач на листата за съветници на ПП „Обединени земеделци” в община Пазарджик е Кирил Чолов

Кирил Чолов е записан под номер 1 в листата на ПП „Обединени земеделци” в Пазарджик, стана ясно днес при представянето на кандидатите на партията за кметове и общински съветници. Голяма част от тях взеха участие във възпоменателния събор в местността „Янини грамади” над село Славовица.
Чолов е бивш директор на „Винпром-Пазарджик” в началото на прехода, бил е общински съветник от БЗНС в мандата на Георги Терзов и синдик на звъничевските оранжерии преди продажбата им.
Водач на листата в община Брацигово е Таня Ставрева, в Пещера – Благой Харизанов, във Велинград – Ангел Ферезлиев, Батак – Георги Серафимов (ясен е и кандидатът за кмет на Фотиново – Стоян Иванов), в Белово – Петър Мигаров, в Стрелча – Илчо Кръстев, и в Панагюрище – Иван Царски. В останалите общини фаворитите още не са определени.
Сред кандидатите за кметове в община Пазарджик има двама „ветерани” – настоящите кметове на Главиница и на Ляхово – Емануил Христов и Димитър Димитров. Кандидат за кмет на Говедаре е Йордан Бакърджиев, на Црънча – Стоян Кузманов, на Пищигово – Цветан Калъчев, на Овчеполци – Трендафил Шарков, за кметски наместници: на Сбор – Христо Узунов, на Цар Асен – Фикия Линкова, и на Крали Марко – Мария Кишева.
На днешния събор бяха представени и кандидатите за кметове на общини в областите Пловдив, Кюстендил, Благоевград, Ямбол, Шумен, Враца и др.
 
 

Related posts

След месец и половина разследване спипаха криминално проявен, свил 50 г златни бижута от частен дом

Театърът в Ракитово вече с вековна история

Руски класически изпълнения във Велинград