Велинград – Новини и актуална информация www.vip-velingrad.com
  • НАЧАЛО
  • novini
  • Всяка година в средата на месец юни, в местността Янини грамади, над село Славовица, земеделци, политици,общественици и граждани се прекланят пред делото на Александър Стамболийски.
novini Uncategorized

Всяка година в средата на месец юни, в местността Янини грамади, над село Славовица, земеделци, политици,общественици и граждани се прекланят пред делото на Александър Стамболийски.

Всяка година в средата на месец юни, в местността Янини грамади, над село Славовица, земеделци, политици,общественици и граждани се прекланят пред делото на Александър Стамболийски.

От Мизия и Стара планина,от Добруджа и Тракия,от Рила, Пирин и Родопите разветите зелени и оранжеви знамена  ни събераха на 18 юни на  традиционнен национален възпоменателен събор, по повод 88 години от гибелта на земеделския лидер. На събора присъстваха членове и симпантизанти на възстановената наскоро  ПП”Обединени земеделци”-Велинград. Събрахме се там заедно със съмишленици от цялата страна за да „узаконим” своето място в организацията и за да докажем, че Александър Стамболийски не е забравен. Че делото на земеделския идеолог и водач, на министър-председателя на България е живо и днес!

В новото ни време повече от всякога имаме нужда от неговия здрав български дух и проницателен ум, за да поемем  предизвикателствата и изпитанията на променената ни действителност! Ние, неговите наследници от община Велинград сме с амбиция не само да поемем, но и да се преборим с предизвикателствата, като предложим своята алтернатива на предстоящите избори, издигайки качествени кандидатури за кметове и общински съветници! За да”…посеем чисти и здрави… добри семена”.

Председател на Общинското ръководство на ПП”Обединени земеделци”-Велинград:  гл.ас.инж.Ангел Ферезлиев

Related posts

Отложиха мача между Пулев и Кличко

Със злато за 20 бона и автомобил за 6 трябвало да се издължат за получени кредити от 2 хил. и 3 хил. лв. жертви на двама велинградски лихвари

Бакалия в Ракитово продавала домашна ракия наред с контрабандни цигари