Велинград – Новини и актуална информация www.vip-velingrad.com
  • НАЧАЛО
  • novini
  • Ясни и последните петима кандидат-кметове на ГЕРБ за областта, депутатът Белишки атакува Панагюрище
novini Uncategorized

Ясни и последните петима кандидат-кметове на ГЕРБ за областта, депутатът Белишки атакува Панагюрище

Последните си 64-има кандидат-кметове обяви ГЕРБ днес. На специална пресконференция председателят на Предизборния щаб на ПП ГЕРБ – Цветан Цветанов, представи кандидат-кметовете на партията. В списъка са кандидатите и за последните 5 общини в Пазарджишка област.
Кандидатът за кмет на община Батак – Иван Цурев, е адвокат, член на Пазарджишката адвокатска колегия, явява се на изборите за втори път след 2007 г., когато още на първия тур кмет стана човекът на БСП Петър Паунов.
Васил Савов, който ще се бори за кметския стол в община Белово, е роден през 1969 г., шеф на местната организация на ГЕРБ и настоящ общински съветник, бизнесмен. Живее в Пазарджик.
За ГЕРБ в община Брацигово ще се състезава Борис Малинов, председател на общинската организация и общински съветник, бизнесмен.
Настоящият депутат в 41-то НС Никола Белишки е кандидат за община Панагюрище, член е на комисиите по правата на човека, вероизповеданията, жалбите и петициите на гражданите и по икономическата политика, енергетика и туризъм. Роден е през 1966 г. в Панагюрище.
Кандидатът за община Септември – Стефка Крайчева-Пешева, е счетоводител към частни фирми, настоящ общински съветник. Родена е през 1978 г., завършила е финанси в УНСС.
Това са последните петима кандидати на управляващата партия за региона.
Припомняме, че досега бяха оповестени имената на кандидатите за общините Пещера – настоящият кмет Стелиян Варсанов, Велинград – депутатът Ангел Даскалов, за Пазарджик – лидерът на общинската организация на партията, инж. Тодор Георгиев. За кметското кресло на община Лесичово ще се бори пазарджишкият бизнесмен Сергей Лазаров, чийто интереси през последните години са в сферата на строителството, търговията и консултантската дейност. За община Ракитово беше издигнат Любомир Петков, собственик на цех за дървопреработване, а за най-малката община в областта Стрелча – Илия Вельов, управител на фирма за търговия, строителство.
 

Related posts

Ивайло Калфин: Работникът може сам да се пусне в отпуск, ако работодателят откаже

Димитър Митовски: “Под прикритие” се завръща с ново ченге наесен

Свидетел на отвличане иска 20 бона обезщетение за претърпени неимуществени вреди от неправомерно задържане в следствения арест