Благотворителен базар на 29-01-2021 в гр. Костандово за болната Еми Пашова

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР ЗА ЕМИ!!!

За лечението в Турция е нужна сумата от 46 000 лв.

29-01-2021 г. от 10:00 ч. на центъра в гр. Костандово, общ. Ракитово – всеки може да вземе участие и да бъде част от доброто дело.

За контакт: тел. 0876 70 70 82

Молим всеки, който носи добро сърце и вярва в доброто да присъства на благотворителния базар в гр. Костандово на 29-01-2021 г. (петък) от 10:00 ч. на центъра.

Нека дадем частица надежда и съпричсстност за Еми Пашова, майка на две деца, само на 29 години и се бори с коварната болест рак на кожата. Мили хора нека покажем, че въпреки всичко ние сме единни в тази борба.”

Органнизатори на Благотворителния базар са г-жа Биляна Бешева и учениците: Мартин Кейбашиев, Еми Кейбашиева, Юлия Клянцева, Биляна Кейбашиева. Също със съдействието и на други ученици от VII-а клас към ОУ „Неофит Рилски“ гр . Костандово с кл. ръководител г-жа Бешева.

Всички те са приели каузата в сърцето си. Всеки ден от 13 ч. до 19 ч. са в работилницата за да изработват сувенити и аксесоари за базара.

Доброто трябва да зарази всички хора и светът ще стане по-добър.” – казват организаторите. Раздали са 200 кутии за дарения в общините Ракитово и Велинград, по магазини, обществени места и институции.

Отново с надеждата и вярата, отново изпълнени със съчувствие и състрадание, отново заставаме до един невероятен човек, до една млада майка с чисто и благородно сърце и заедно се изправяме срещу битката с коварната болест. Нека отново покажем съпричастност и заедно да подадем ръка на Еми и нейното семейство. Мили хора, покажете доброто в себе си, станете част от нашата благотворителна кауза и нека заедно да бъдем до Еми в този труден момент.” 

Мотото на Благотворителната кауза е:

„Еми, ние сме с теб и ти ще се справиш!” 

редактор: vip-velingrad.com

Ari Kremen

Loading Facebook Comments ...
%d bloggers like this: