Благотворителна инициатива

Децата са нашето най- голямо богатство. Обичаме ги, грижим се за тях, подкрепяме ги,подаваме им ръка когато пътят е тежък.Децата ни са нашата най- голяма радост и гогрдост, и точно за това сълзи в очите има всеки път когато виждаме техните малки успехи, когато талантът, уменията им,знанията им се развиват.
За подкрепа чрез нашия профил се обърнаха ръководителите и всички малки танцьори от детския ансамбъл „Здравче – Венче“ По покана на г-жа Лети Папанчева президент на Асоциация Световна Култура, която е официален партньор на Юнеско ансамбълът е получил покана за турне в Нормандия(11 август-21 август,плюс двудневна екскурзия до Париж)Организаторите покриват всички разходи по участие и престой ,нужно е ансамбълът да осигури средствата за транспорт.С лични средства от децата и читалището са набрани 7000 лв, недостигат 3000лева, защотот за цялото пътуване са нужни около 10200лв.
……..
„Ако има хора, които могат да се отзоват на нашия апел за помощ може да предоставят помоща си в НЧ“Васил Левски 1904″ гр.Велинград кв. Каменица при г-жа Трендафила Гушевилова -касиер домакин или г-жа Илияна Капсъзова сектетар на читалището. Ще му бъде издаден касов ордер с удостоверение за дарението. Вярваме, че има хора които ще могат да ни подпомогнат и обещаваме, че няма да ви разочароваме. Винаги представяме достойно града, държавата и нас самите, където и да сме участвали.“.
Ансамбъл „Здравче-Венче „

velingradnews

Loading Facebook Comments ...
%d bloggers like this: