Велинград – Новини и актуална информация www.vip-velingrad.com
Институции

Велинград дава 226 493 лева за управление на проект

Община Велинград търси фирма, която да организира и управлява проекта за изграждане на инсталация за предварително третиране на битова смет и компостиране на зелени отпадъци. Обявена е и обществена поръчка за избор на изпълнител, като срокът за подаване на оферти е до 13 юни.

226 493 лева е прогнозната цена на услугите по подпомагане на проекта. Част от тях ще се платят на юрист, за да дава становища по прилагането на националното и европейското законодателство, да изготвя вътрешни правила, да осъществява процесуално представителство и дори да организира провеждане на обществени поръчки в обхвата на проекта. Друг дял от сумата е за експерт по мониторинг и строителство, който пък ще подпомага ръководителя на проекта при изпълнение на задълженията му, ще води кореспонденция със заинтересовани страни, ще контролира доставките на оборудване, както и реалния напредък на проекта.

Договорът ще бъде сключен със срок до 21 февруари 2021 година, става ясно още от документацията за обществената поръчка.

marica.bg

Related posts

Европа ни забранява да се отопляваме на въглища и дърва

velingradnews

Засилен трафик: Хиляди пак хукват за Гергьовден

velingradnews

Коледна добавка от 40 лева за пенсиите до 321 лева, а в Гърция ще получат 1000 евро

velingradnews
Loading Facebook Comments ...