Digiqole Ad

Велинград Коледно засия в светлини и искряща елха

Елхата в центъра на Велинград свети празнично.
В истинска коледна приказка се превърна запалването на светлините на елхата в центъра на Велинград. С празничния спектакъл „Магична Коледа” известният български илюзионист и артист Боби Шоу, коледният вълшебник, Хари Потър и леденият човек се погрижиха да доброто настроение на малки и големи. Участие в програмата взеха и велинградските таланти от ДФА „Чепинче” при ОНЧ „Св. Св. Кирил и Методий-1905”, МФГ „Каменчани” при НЧ „Васил Левски-1904” и малките сладури от школа по модерен балет „Dance club JOY”.
Най-развълнувани бяха малчуганите, които тръпнеха в очакване на срещата с дядо Коледа. Всяко дете държеше балон с пожелание, който бе пуснат да полети в небето, с надеждата желанието да се сбъдне.
Кметът на община Велинград д-р Костадин Коев поздрави всички, като им пожела светлината на празничното дърво да огрее навсякъде – в сърцата, в домовете и целия ни град! Той покани всички деца да се качат на сцената и заедно да започнат обратното броене за запалване на светлините на коледната елха.
Елхата грейна и присъствието на дядо Коледа предизвика много усмивки и снимки за спомен.
Община Велинград (9-12-2022)

Още новини

Loading Facebook Comments ...