Велинград със сертификат Meeting destination

 Велинград със сертификат Meeting destination
Велинград със сертификат Meeting destination

В продължение на 4 дни екип на агенция за маркетинг и събития от Словения направи обстоен анализ на туристическа дестинация Велинград. Те посетиха високозвездните хотели, разполагащи с конферентни зали, и се запознаха с условията за провеждане на конгреси и конференции в тях. Акцент по време на престоя бяха и културните и исторически забележителности на региона, както и възможностите за развлечения и атракциите. Основателят и собственик на агенцията г-н Горазд Чад представи своя анализ на дестинацията пред представители на общинското ръководство, СХР „Велинград и Западни Родопи” и медиите и връчи на зам.-кмета на община Велинград г-н Атанас Палигоров сертификат „Meeting destination”.

Г-н Палигоров благодари на „Сдружение на хотелиери и ресторнтьори – Велинград и Западни Родопи“ за инициативата за сертифициране на Велинград, която бе осъществена съвместно с общината.
През следващите дни най-голямата интернет платформа за MICE-туризъм в Югоизточна Европа Congress-magazine, на която г-н Чад е собственик, ще публикува специално подготвена информация и видео за хотелите и забележителностите на Велинград.
Пресцентър община Велинград 12-05-2022

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *