Велинград с две номинации за Годишните награди на Министерството на туризма

 Велинград с две номинации за Годишните награди на Министерството на туризма

За трета поредна година Министерство на туризма ще връчи Годишни награди в туризма. До крайния срок за подаване на кандидатурите са получени 132 заявления във всички 16 категории. Велинград е номиниран за две от категориите – „Община на 2018г. за балнео и СПА туризъм” и „Туристическо събитие” за проведеното през април „Най-голямо боядисване на яйца в света” и идеята заедно да поставим рекорд на Гинес.
Исторически музей – Велинград като част от „Стоте национални туристически обекта” и е включен в надпреварата за категория „Изборът на българите”
Он-лайн гласуването, което ще определи победителите, вече стартира и ще продължи до 24.00 часа на 5 декември. Всеки може да даде своя вот еднократно за един участник в категория, като се отчита едно гласуване от един IP адрес. Призьорите ще бъдат обявени на 11 декември 2018 г.
Велинград спечели в Първите годишни награди през 2016 година първо място в категория „Община за балнео и СПА туризъм, а през 2017 втора награда в същата категория. Гласувайте за Велинград
Повече информация за конкурса и участниците може да получите на следния линк
www.tourismawards.bg

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

%d bloggers like this: