Владо Пенев в Лас Вегас, посрещна го Ваня Цветкова, в която бил влюбен

 Владо Пенев в Лас Вегас, посрещна го Ваня Цветкова, в която бил влюбен

Часове след като приключи снимките си за “Под прикритие”, Владо Пенев се отправи към летище София и пое дълъг път. Той замина за САЩ на едномесечно турне със Силвия Лулчева на изключително забавната си постановка “Дуети”.

Двамата актьори кацнаха в Лас Вегас, където ги посрещна тяхна непомалко известна колежка. Ваня Цветкова от години живее там със сина си, а с Пенев я свързва дългогодишно приятелство. Двамата се познават още от ученическите си години, когато са били в обща компания. Освен това Пенев бил влюбен в нея, но тя си имала друго гадже. Тя дори е една от причините актьорът да се реши да кандидатства във ВИТИЗ. На един купон тя казала: “Аз ще кандидатствам във ВИТИЗ”, а той отвърнал спонтанно: “И аз ще кандидатствам!”.

Актьорите си направиха снимки как се разхождат в града и публикуваха кадрите във фейсбук.

Пенев и Лулчева няма да останат много във Вегас, защото турнето им ще мине през няколко града в САЩ, а после ще се пренесе в Канада. Двамата ще играят пред българската публика в Сиатъл, Детройт, Денвър, Чикаго, Ню Йорк, Бостън, Вашингтон, Тампа, Атланта, Монреал и Торонто. Пътуването им организира Петя Романова от фондация “Експертни инициативи”, която преди време покани в САЩ Ненчо Илчев и Албена Павлова да играят постановката “Любов в лудницата” (оригиналното заглавие на пиесата е “Покер”).

Последният снимачен ден на “Под прикритие” беше в четвъртък. Тогава за последно Пенев влезе в кожата на комисар Попов.Двамата актьори и Силвия Лулчева в пустинята.

24chasa.bg

velingradnews

Loading Facebook Comments ...
%d блогъра харесват това: