Два продукта за перфектните къдрици

Два продукта за перфектните къдрици

Имате къдрава коса или обичате да къдрите косата си? Искате да се погрижите за нея професионално с качествени продукти за коса? От дълго време сме в търсене на професионални продукти за къдрава коса, но все не сте доволни? Искате къдриците ви винаги да бъдат перфектно стилизирани и жизнени? Е, това вече е напълно възможно и сега ще споделим с вас как – с най-добрите продукти за къдрава коса от италианската марка Alfaparf. Алфапарф в продължение на дълги години превзема сърцата на милиони дами по света, с качествените си продукти за къдрава коса и дълготрайните и професионални последващи резултати. Станете и вие една от многото дами по земното полукълбо, които са влюбени в своята коса, благодарение на качествените продукти на тази италианска марка.

Алфапарф създава за своите любими къдрави клиентки два продукта – крем за къдрици и активиращ спрей за къдрава коса. Двата продукта са много ефективни и точно заради това много бързо стават най-добрите приятели на много дами по света. Професионалните козметични продукти за къдрава коса от Алфапарф са изключително щадящи и с лека текстура, което ги прави подходящи за ежедневна употреба. Важно е, освен една дама да има хубава прическа, да има и изключително здрава и жизнена коса. Защото това е, което прави една прическа красива, стилна и забележителна! За жалост, обаче, в днешно време е изключително трудно една коса да бъде здрава и жизнена, ако не се използват качествени продукти за къдрава коса, които да помогнат на косата да изглежда и да бъде здрава ежедневно.

Първият от двата стилизиращи продукти за къдрава коса, за който ще ви разкажем е – крема за коса. Този професионален продукт има способността да ви помогне да запазите еластичните си къдрици през целият ден непокътнати, независимо от метеорологичните условия. Хубавото е, че продукта има и анти фриз ефект, който бързо и продължително предотвратява досадното наелектризиране на косата. Професионалният гел за къдрици съдържа формулата CLIMATE-PROOF, която спомага за запазването на правилното ниво на влага в косъма. С помощта на тази формула, косата ви ще бъде с 76% по-хидратирана и с 91% по-малко наелектризирана.

Вторият от двата невероятни продукти за къдрава коса е професионалният спрей – фиксатор за къдрици от Alfaparf. Този уникален стилизант за къдрици предпазва оформените и еластични къдрици за до 24 часа непокътнати. Технологиите, които се съдържат в този продукт спомагат косата винаги да бъде еластична, копринено мека и изключително бляскава. Също така хубавото на този продукт е, че съдържа COLOR-FIX система, която максимално предпазва цвета на боядисаната ви коса. Другата основна съставка е масло от Манкети. Това масло е изключително полезно за косата. Ще попитате защо? Защото то подхранва косъма в дълбочина – от корена до връхчетата, като същевременно хидратира косъма.

Ако вие сте сред дамите, които имат естествено къдрава коса или обичат да оформят къдрици – изберете ежедневно да имате перфектни къдрици с помощта на тези продукти за къдрава коса. Погрижете се професионално и качествено за косата си, за да бъде тя винаги добре изглеждаща, здрава, жизнена и стилна! В нашият сайт ще намерите професионална козметика за всеки тип коса. Не подценявайте това, как един професионален продукт за коса може да повлияе много положителни качествено на вашият косъм.

Още новини

Loading Facebook Comments ...