Две победи и една загуба за юношите на „Левски“ гр. Ракитово

Две победи и една загуба за юношите на „Левски“ гр. Ракитово

На 25.09.2021 г. започна областното юношеско първенство по футбол. На градския стадион в гр. Ракитово с подновен състав /поради навършване на години напуснаха 5 най-добри футболисти от миналогодишния отбор/ и юношите загубиха първият си мач от отбора на „Чико“-Бяга с 3:0.

Във втория кръг ракитовските футболисти гостуваха в гр. Пещера. Там постигнаха победа с 3:2 срещу юношите на „Свобода“-Пещера, чийто треньор е бившият футболист на „Локомотив“ Пловдив – Явор Въндев.

На 10.10.2021 г. в гр. Ракитово възпитаниците на Димчо Янушев и Михаил Попчев победиха връстниците си от гр. Брацигово с 3:1. Преди мача дежурният делегат на срещата Никола Попчев подари две футболни топки на отбора на гр. Ракитово от името на Областният съвет на Българския футболен съюз гр. Пазарджик. Голмайстори на отбора са Данаил Киров и Борис Митков.

След тези две победи юношите заемат 5 място във временното класиране. Финансирането на отбора за участието му в областното първенство по футбол за поредна година се осъществява от община Ракитово.

 

Юношески футболен отбор “Левски“ гр. Ракитово

(2021-2022 спортно състезателна година)

Още новини

Loading Facebook Comments ...