Десетокласничка стана „Кмет за един ден“ (Галерия)

 Десетокласничка стана „Кмет за един ден“ (Галерия)

Инициативата „Мениджър за един ден“ на програма „Джуниър ачийвмънт – България“ се провежда ежегодно на територията на 100 държави.Тази година във Велинград тя се реализира за 13-ти пореден път. Целта й е да даде начало на кариерната реализация на ученици и студенти на възраст от 16 до 23 години, запознавайки ги с реалната работа в компании и организации от различен тип в рамките на един ден.
Д-р Костадин Коев прие в Община Велинград ученици от СУ „Васил Левски“, за да разберат как функционира общинска администрация. Преди да заемат временните си длъжности те се срещнаха със секретаря на Община Велинград Тодор Янков , който ги запозна със структурата на администрацията, с основните дирекции и задълженията на служителите в тях.
След това Виктория Джонева зае поста на кмета д-р Костадин Коев, Любомира Борисова пое задълженията на Директор Дирекция „ХСД” Мариана Зинкова, а Костадинка Германова стана Директор на Дирекция „ИПТР“ – на позицията на г-жа Цвета Спасова.
И трите момичета са ученички от 10 клас в СУ „Васил Левски”, в паралелки с хуманитарен профил със засилено изучаване на английски език. В понеделник те ще споделят със своите връстници впечатленията от днешния ден.

velingradnews

Loading Facebook Comments ...
%d bloggers like this: