Деца срещу родители на футболния стадион в гр. Ракитово

 Деца срещу родители на футболния стадион в гр. Ракитово
Деца срещу родители на футболния терен в гр. Ракитово
Поредната тренировка на детския ФК „Левски“ – Ракитово на 22.06.2023 (четвъртък) се превърна в истински празник за децата, родителите, бабите и дядовците.
От подкрепа публика, близките на малките футболисти се превърнаха в нападатели, защитници, вратари…
Първата среща бе за децата от футбол 5 срещу отбор, съставен от татковци и вратар бабата на Нико Марков – Добринка Маркова, която получи заслужените аплодисменти на публиката за добрите си изяви. Срещата завърши естествено с победа на децата.
Във втория мач отборът на татковците игра срещу по-големите деца от футбол 7. Въпреки, че повечето от бащите не бяха играли футбол повече от 15 години, показаха на своите синове, че има още много да учат и тренират футбол.
След равенство в редовното време, победителят бе излъчен след изпълнение на дузпи, като отново децата бяха по-точните изпълнители. Съдии на мачовете бяха треньорите Димчо Янушев и Михаил Попчев, които в определени моменти подпомагаха игрово своите възпитаници.
От футболния терен родителите и децата се отправиха към ресторант „Стария часовник“, където всички заедно отпразнуваха успешно завършената 2022-2023 спортно-състезателна година. Партито бе уважено и от кмета на общината Георги Холянов, който обеща още по-голяма подкрепа за децата от общ. Ракитово през следващата състезателна година.
снимки и инфо: Пресцентър общ. Ракитово

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

%d bloggers like this: