Днес  кметът на община Велинград д-р Костадин Коев, беше на инспекция и се запозна лично как вървят и до къде са стигнали ремонтните дейности по Проект „Рехабилитация и реконструкция на улици в селата: Кръстава, Драгиново, Света Петка, Грашево и Пашови“.

Днес кметът на община Велинград д-р Костадин Коев, беше на инспекция и се запозна лично как вървят и до къде са стигнали ремонтните дейности по Проект „Рехабилитация и реконструкция на улици в селата: Кръстава, Драгиново, Света Петка, Грашево и Пашови“.

Той успя да се срещне и да разговаря с някои от живущите там, които изразиха задоволството и благодарността си към Градоначалника, за ремонтите. Кметът сподели с тях и разочарованието си от вчерашната последна редовна сесия на ОбС Велинград, в която групата на ДПС, Георги Янчев, Венко Бозев от БСП, съветниците от групата на МК „Бъдеще за община Велинград, Тодор Ушев и Орце Орцев не дадоха съгласие и не подкрепиха искането от кмета Коев, за краткосрочен безлихвен заем, с който  да бъдат разплатени и довършени  инфраструктурните промени в техните населени места.

„С това си поведение общинските съветници, които не подкрепиха моето проекторешение, спират развитието на общината и в частност развитието на Вашите населени места.“-добави д-р Коев.

Още новини

Loading Facebook Comments ...