ДПС в община Ракитово благодари на Делян Пеевски за дарени предпазни маски

 ДПС в община Ракитово благодари на Делян Пеевски за дарени предпазни маски

Общинското ръководство на ПП ДПС – община Ракитово отправя специални блaгoдaрности към г-н Дeлян Пeeвcки зa прeдocтaвeнитe мacки и чoвeшкoтo му oтнoшeниe към хората. Това съобщи на личния си профил председателят на младежката организация и зам.-кмет на родопската община Цанко Молов.

„Г-н Пеевски e най-големият дарител в България в борбата срещу заразата с коронавирус. Нека бъде жив и здрав. В трудни моменти се познават хората с големи сърца!“, коментираха младите хора. Те са раздали маски на възрастните хора в общината, за да се предпазват от вируса. „Ние от Политическа партия ,,Движение за Права и Свободи“ ocъзнaвaмe, чe нaшaтa миcия в тeзи тежки дни e изключитeлнo вaжнa. Призоваваме всички хора да бъдат отговорни. Спазвайте мерките, те не са просто лист хартия. Социалната дистанция, носенето на маски, миенето на ръцете и дезинфекцията на най-често ползваните вещи и предмети.
Всичко гореописано ще спаси човешки животи.
Призоваваме Ви, бъдете отговорни към себе си, към своите близки, към хората които обичате“, коментираха от ДПС в община Ракитово.

monitor.bg

velingradnews

Loading Facebook Comments ...
%d bloggers like this: