Д-р Коев бе отличен за цялостен принос в СПА индустрията във Велинград

 Д-р Коев бе отличен за цялостен принос в СПА индустрията във Велинград

Кметът на Община Велинград д-р Костадин Коев и д-р Таня Беличинова присъстваха на първите Национални награди Афродита „Beauty Oskar Aphrodite”, които се проведоха в София.  Събитието бе организирано  от основателката на наградите и „козметична кралица” Цветелина Маймарова и Мис България 2012г.-Габриела Василева.

Кметът на Велинград, бе отличен с грамота за цялостен принос в СПА индустрията във Велинград. Д-р Таня Беличинова получи първия Оскар за СПА и Уелнес индустрията като цяло.

В номинациите бяха допуснати салони и СПА центрове с доказани методи и резултати, отговарящи на световните стандарти.

Председатели на журито бяха Лорд Евгени Минчев, Елена Кристиано, Жени Калканджиева, Кристина Патрашкова, д-р Ели Коева- дерматолог, Албена Атанасова- журналист, Златка Димитрова- модел.

В рамките на номинационната вечер, бяха обявени и петте категории: „Нека върнем времето назад”- козметични анти-ейдж програми и методики, Системи и продукти за ремоделиране на тяло, стягане и антицелулитни програми,  Центрове, прилагащи авангардни програми, хоу-хуа и нови технологии, Арома и холистични терапии и продуктови номинации.

Наградите на заслужилите в областта на козметиката, ще бъдат връчени месец след обявяването на номинациите. Така ще се постави началото на една традиция насърчаваща индустрията на красотата, в която Велинград участва активно като спа столица на балканите.

velingradnews

Loading Facebook Comments ...
%d bloggers like this: