Жена благодари на полицаи Ангел Христов и Емил Диваков за оказана помощ на пътя

 Жена благодари на полицаи Ангел Христов и Емил Диваков  за оказана помощ на пътя

В ОДМВР-Пазарджик се получи благодарствено писмо от г-жа Веселина Стоянова –Анастасова. В него тя и нейното семейство отправят благодарност към автопатрул от сектор”Пътна полиция” при ОДМВР-Пазарджик, който обслужва района на АМ „Тракия”. Подателката описва ситуация, която е ежедневие в работата на полицаите от сектор „Пътна полиция” и колегите им от районните управления в цялата област. Въпреки това отношението и професионализма на полицейският автопатпрул е предизвикал положителен отзвук у семейството и.

На 17-ти август синът на г-жа Веселина Стоянова – Анастасова пътувал по АМ „Тракия” по посока за столицата. Поради авария се наложило возилото да спре в аварийна лента на участъка обслужван от ОДМВР-Пазарджик. Не след дълго притеснени от случващото се на място пристигнали подателката на писмото с нейния съпруг, които паркирали зад автомобила на сина си. Междувременно при тях пристигнал автопатрул на „Пътна полиция” в състав от полицаите Ангел Христов и Емил Диваков. Семейството споделило с униформените възникналия проблем, както и притеснението за безопасността си до пристигането на пътна помощ, тъй като се смрачавало и видимостта на натоварената магистрала бързо намалявала. Полицаите взели незабавно необходимите мерки, като със служебния си автомобил обезопасили мястото на аварията със включена светлинна сигнализация до пристигането на пътната помощ.

„С професионализъм и много човешко отношение младши автоконтрольор Ангел Христов и младши експерт Емил Диваков обезопасиха мястото и останаха при нас с включени светлини на автопатрула до пристигането на Пътна помощ, като ни вдъхнаха спокойствие и увереност. Благодарим Ви момчета за професионализма, съпричастността и човещината!

Уважаеми старши комисар Луков,

Позволете ми чрез Вас да благодаря още веднъж на двамата служители на реда, да пожелая на Вас и на целия Ви екип здраве и успехи във високоотговорната Ви мисия в полза на обществото”, завършва писмото си г-жа Анастасова.

 

Пресцентър на ОДМВР-Пазарджик

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

%d bloggers like this: