Златни медали за Великден взеха ученици от ПГД „ Иван Вазов“

В навечерието на Великден учениците от ПГД „ Иван Вазов“ взеха участие в Пловдив на Националното състезание за стилни мебели и дърворезба. Домакин бе ПГВАД „ Христо Ботев“-гр. Пловдив.

Отборът на гимназията ни, под вещото ръководство на директора инж. Росица Рускова и ръководителите Альоша Кадьов и Валентин Кадьов,  зарадва- нас, учителите,  със завоюваните златни медали и златна купа в категорията „ Стилна мебел с дърворезба“ , както и с бронзови медали и бронзова купа в категорията „ Дърворезба“ .

Учениците Марин Алексиев от 10а, Митко Чилев и Николай Ангелов от 9а клас с достойнство продължиха традицията да печелят призовите места за поредна година.

Експертното жури от представители на бизнеса и Браншовата камара на дървообработващата  и мебелната промишленост оценява по критериите: творчество и артистичност, прецизност и качество на изработката, аранжиране и презентиране.

Пътуването до град Пловдив, обмяната на опит и самата надпревара създадоха неповторима атмосфера и незабравими емоции за всички участници.

Екипът на ПГД „ Иван Вазов“ Ви пожелава крепко здраве и светли празници!

 

ПГД „ Иван Вазов“

velingradnews

Loading Facebook Comments ...
%d bloggers like this: