Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще посетят област Пазарджик на 31 октомври

Кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посетят област Пазарджик на 31 октомври. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. Те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ в Пазарджик Найден Шопов, от евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков и от народните представители Дончо Баксанов, Десислава Костадинова и Димитър Гечев.
В 10.00 часа Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ в град Септември. Събитието ще се проведе на площада на града, бул. „България“ №84 /при лошо време – в Младежки дом, бул. „България“ №147/. На срещата ще присъства кметът на община Септември Марин Рачев.
В 11.10 часа вицеадмирал Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб ще разговарят с жители на Велинград в читалище
„Отец Паисий“, ул. „Хан Аспарух“ №31. С тях ще бъде и кметът н Велинград Костадин Коев.
В 12.20 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще посетят църква – костница „Света Неделя“ в Батак, площад „Освобождение“ – срещу Историческия музей. В 12.35 часа те ще се срещнат с работниците в шивашко предприятие „Димана“ АД в град Батак, площад „Раковски“ №1. Ще ги придружава общинският ръководител на ГЕРБ в Батака Атанас Коларов.
В 13.20 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и Цветан Цветанов ще бъдат в град Пещера за среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ. Събитието ще се проведе в читалище „Развитие“, ул. „Д. Горов“ №4. Ще присъства кметът на община Пещера Николай Зайчев.
В 14.10 часа Цачева, Цветанов и Манушев ще се срещнат с жителите на Брацигово в Младежки дом – залата на Общински съвет, ул. „Атанас Кабов“ №6. С тях ще бъде кметът на Брацигово Петко Петков.
В 16.30 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и председателят на Националния ще посетят Панагюрище. Те ще се разходят из централната градска част и ще разговарят с жителите на града (при лошо време срещата ще се проведе в Театър Дом-паметник, камерна зала, ул. „Кръстьо Гешанов“ №2). Ще присъства кметът на Панагюрище Никола Белишки.
В 17.30 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще се разходят из централната градска част на Пазарджик, за да разговарят с избиратели (в случай на лошо време срещата ще се проведе в „Райс“ ООД, ул. „Димчо Дебелянов“ №58).
В 18.00 часа започва основното предизборно мероприятие на ГЕРБ в град Пазарджик. В 18.30 часа на площад „Константин Величков“ (при лошо време – в Драматичен театър „Константин Величков“, пл. „Константин Величков“) председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Пазарджик кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.
Участници в концерта в Пазарджик ще бъдат Пламен и Иво, Михаела Маринова и Дара от Х фактор, група „Rewind”, Любо Киров, Веселин Маринов, „Българе“, Трио Сопрано и Уникалните гласове.

Агенция ФОКУС

velingradnews

Loading Facebook Comments ...
%d bloggers like this: