Кметът д-р Коев инспектира как се извършват ремонтните дейности в Каменица

 Кметът д-р Коев инспектира как се извършват ремонтните дейности в Каменица

Кметът на община Велинград д-р Костадин Коев инспектира на място как се извършват ремонтните дейности и полагането на тротоарните настилки по улиците „Владо Чернозменски”, „Милеви скали” и „Георги Кирков”, които са част от Проекта за центъра.

В хода на проверката бе повдигнат и въпроса за отсичането на дърветата по ул. „Владо Черноземски”. На място бяха и  домоуправителите на трите блока, намиращи се на тази улица. Те  категорично заявиха, че в деловодството на общинска администрация са входирали подписка, чрез която искат премахването на старите, изгнили дървета, които с дълбоката си коренова система компрометират тротоарната и асфалтовата настилка и  затрудняват преминаването по улицата.

Кметът заяви, че на пролет, по всички улици, включени в проекта, ще бъдат засадени декоративни дървета и допълни, че всичко което прави е в полза на гражданите: „Аз съм ежедневно с хората от квартал Каменица и съм запознат с всеки един конкретен проблем, потребност и всяко едно тяхно желание. Наше задължение е да създадем нормална градска среда и удобства на хората, които живеят тук. Всеки може да има директна връзка с мен, дори и на личният ми телефон. Искам хората да се чувстват спокойни и сигурни, че няма да оставя нито една жалба, сигнал, предложение или проблем, без отговор и без да се потърси начин за решаването му.”

Гражданите изразиха задоволството си, като изказаха сърдечната си благодарност към градоначалника: „От дълги години не се е правило толкова много за нашия квартал. Сега като премахната старите, наклонени и изгнили дървета, като ни санират блоковете и се оправи улицата, която води до Историческия музей, като се освети парка и с над 200 годишната ни църква „Света Троица”, нашата улица ще бъде красива, достойна за СПА столица.”.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *