Кметът Коев поздрави дамите от пенсионерските клубове

Кметът на Община Велинград д-р Костадин Коев посети пенсионерския клуб в кв. Чепино, по тяхна покана, където отпразнуваха  предстоящият празник- 8 Март. Сред официалните гости бяха: Народният представител от Велинград Димитър Гечев, зам.-председателят на ОбС Велинград Ирина Шумарова, общински съветници и служители от Общинска администрация.  Те бяха посрещнати с песни и много настроение. Кметът и  гостите засвидетелстваха уважението си към възрастните хора, като ги почерпиха с торта и поднесоха на всяка дама цвете.

Също така се обсъдиха теми и задачи, които гражданите поставиха на  изнесената приемна на г-н Коев. Той ги запозна, че въпроси като: поставяне на пейки, ограничаването на каруци през центъра на квартала, запълване на дупки от уличната пътна мрежа, рушащата се подпорна стена на ул. „Христо Боянов“ и др. вече са решени. Предстой цялостна подмяна на уличната настилка на ул. „8 Март“,  след като кметът подсигури средства, отпуснати от държавата. Гражданите благодариха за свършената от него и екипа му работа. Те представиха и други техни проблеми, за които кмета лично пое ангажимент, да бъдат отстранени.От своя страна Градоначалникът им благодари за това, че са толкова активни и  смята, че това е успешният  модел за управление на града и ще се практикува и занапред.

След това бе посетен и  Пенсионерският клуб в Каменица, където бяха посрещнати много сърдечно. Наред с пожеланията за здраве, дълголетие и благополучие, всяка от дамите получи цвете и  голяма торта за да се почерпят. Прекрасни дечица от ДГ „Радост“ с техните стихчета, песни и танци стоплиха сърцата на всички присъстващи.

velingradnews

Loading Facebook Comments ...
%d bloggers like this: