Кметът на Медени поляни: Атаката срещу мен е политическа!

Кметът на родопското село Медени поляни Абдула Абдулах твърди, че на никого не е прекъсвал тока и никого не е притискал да гласува за когото и да било. Това каза той в отговор на обвиненията от Неби Бозов, кмет на община Сърница, че е спрял електрозахранването на семейство с болно дете, защото не били гласували „правилно“ на изборите за Еропейски парламент.

Според Абдулах, в петък вечер изгорели бушоните на трафопоста, захранващ кметството, както и къщата на въпросните хора и всичко останало било спекулация. Нямало други абонати, прикачени към обществената сграда, само това семейство.

Отрича да им е бавил документите за присъединяване към мрежата на EVN Твърди, че по телефона ясно е обяснил за аварията на общинския градоначалник.

Неговите нападки пък били по политически причини – той е от ДПС, а Абдулах – единствен в общината кмет от ГЕРБ за втори мандат.

Управникът от Медени поляни също не пести обвиненията. Казва, че още през 2015 година правомощията му били прекратени, като цитира и заповед от общината. Вместо това бил нает друг „кмет“ от ДПС, който формално се водел шофьор, но изпълнявал функциите на местен управник.

darikradio.bg

Още новини

Loading Facebook Comments ...