Конференция: РУО-Пазарджик и ЦСОП-Велинград с иновативни практики

 Конференция: РУО-Пазарджик и ЦСОП-Велинград с иновативни практики
Работната среща е организирана от РУО – Пазарджик и ЦСОП – Велинград и има за цел с предложените идеи, бързо въведени в практиката, да подобри комуникацията между четирите заинтересовани страни в процеса – учители, директори, родители и специалисти.
Университетски преподаватели и образователни специалисти
обменят иновативни практики във Велинград
Лектори от Нов български университет и ЮЗУ – Благоевград представиха пред експерти от учебни заведения и ЦСОП от Велинград, Пазарджик, Пловдив и гр. Ракитово иновативни практики за приобщаващо образование.
Директорът на ЦСОП-Велинград г-жа Елена Канлиева представи дейността на центъра, който работи с най-новите технологии, софтуерни продукти и терапии.
Кметът на община Велинград д-р Костадин Коев поздрави присъстващите и сподели, че всяко дете има необходимост от приобщаващо образование, за да се развият и покажат най-добрите му страни и таланти. Срещите от подобен характер и темите, засегнати в днешната са показател , че нашия Център за специална образователна подкрепа в лицето на г-жа Канлиева работи усилено във вярната посока, а общината като институция е длъжна да го подкрепя.
инфо и снимки: Пресцентър община Велинград
8 юни 2023

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

%d bloggers like this: