Криско, 100 Кила и Ъпсурт озвучават Велинград

Нов фестивал събира най-известните БГ рапъри в една вечер

Павел и Венци Венц, Криско, Тита, Дара, 100 Кила, Папи Ханс, Димчу, RDMK, БНР и DJ Дончо се събират на 27 април във Велинград за грандиозно 8-часово шоу. Към тях ще се присъединят и ветераните от Ъпсурт, които мълвата от известно време разделя.

Според непотвърдена информация, групата е решила да обяви края си, като нямало да поема повече ангажименти, освен общия концерт със 100 Кила в зала „Христо Ботев“ в столицата на 31 май. Нито Ицо Хазарта, нито Бат Венци, нито Буч обаче са потвърдили новината, а явно поемат и нови участия като този фестивал. Рап купонът, който ще се развихри по великденските празници се казва Arte Makes: Music.

Той ще е цели осем часа – 14 и 22 ч, на открито, на площ от 5 декара около хотел Arte Spa&Park Hotel, който организира събитието. Мястото ще е оградено, а достъпът ще е организиран със специални гривни. Фестивалният дух ще е допълнен от зони за отдих и обособени места за храна и напитки.
Организаторите и част от изпълнителите ще провокират присъстващите да застанат зад една обща кауза, насочена към младите хора – инициативата „Заблуди в любовта”.

monitor.bg

Още новини

Loading Facebook Comments ...