Купата на Благотворителния турнир по мини футбол във Велинград има първия си притежател

Измина една футболна седмица, наситена с много емоции и спортен хъс. След 23 срещи станаха ясни победителите в Първия благотворителен турнир по мини футбол, който бе организиран от община Велинград, със съдействието на БАМФ, минерална вода „Велинград“, ОП“СИПиТИЦ“, РУ „Полиция“, МБАЛ Велинград и коректното реферство на Съдийска колегия – Пазарджик. Последните два двубоя под съдийството на Васил Лукаев определиха медалистите.

На четвърто място от 14 отбора се класира тима на „ОП“ СИП и ТИЦ „. Те получиха грамоти за участието си в турнира от зам. – кмета на община Велинград Атанас Палигоров. Трети се класира отбора на община Велинград. Бронзовите медали бяха връчени от младите надежди на ФК“ Чепинец“ и носители на награда “ Спортист на 2018г“ Ивайло Горанов и Георги Коев. Сребърни медалисти станаха футболистите на хотел „Двореца“ и както бронзовите медалисти получиха право на участие в „Лига България по мини футбол“ .


Първият носител на Благотворителната купа, златни медали и директно участие в „Шампионска лига на България по мини футбол“ заслужи тимът на малкия бизнес – отбор“ Играчи“. Купата бе връчена от г-н Палигоров.

Още новини

Loading Facebook Comments ...