Откриха обновения кабинет по изкуство в ЦПЛР-ОДК-Велинград

От 16:00 часа беше открит обновения кабинет по изкуство в Центъра за подкрепа на личностното развитие-Обединен детски комплекс-Велинград. Това стана възможно след осъществяване на проект към Национална програма „Подкрепа на децата и учениците в ЦПЛР-2020 г“.
Кабинетът е оборудван с тапицирани столове, библиотечни секции, килими, щори за прозорците и специализирани маси стативи, които да дадат възможност за по-ефективна работа, комфорт и развиване на индивидуалните заложби на учениците в часовете по изобразително изкуство. Предоставени са и всички материали и консумативи необходими на децата за изобразителното изкуство.
Обновеният кабинет е оборудван и с жични и безжични микрофони, стойки за тях, пултове за ноти, преносими тонколони и части за духови инструменти.
Лентата на реновирания кабинет преряза зам.-кметът на община Велинград Светла Томова.
Г-жа Томова поздрави екипа и възпитаниците за новата придобивка, като им пожела: „Пожелавам на целия екип здраве, сили и воля в неспирните Ви желания да създавате по- добри условия за повишаване потенциала на вашите възпитаници. Продължавайте да развивате и надграждате техните умения!”
Присъстващите се насладиха на изпълненията на талантивите деца от школите към центъра: КСТ „Импулс Велинград 2002“, журналисти, пиано, флейта, саксофон и ДЮВИШ „Звънче“.
Пресцентър Община Велинград 9-02-2021

Ari Kremen

Loading Facebook Comments ...
%d bloggers like this: