Отмениха ARTE Feastival за 2023 във Велинград заради високите цени

 Отмениха ARTE Feastival за 2023 във Велинград заради високите цени

Организаторите от Fest Team, Културно-масова дейност и домакините от Arte Spa&Park Hotel Velingrad взеха решение да отменят семейния фестивал ARTE Feastival за 2023.

Рязкото завишаване на цени на хотелските и други туристически услуги на територията на Велинград за периода на провеждане на фестивала не спомага за провеждането му, напротив – затруднява икономически публиката на фестивала.

Семейният празник с пъстра програма, разнообразна музикална селекция и атракции за всеки вкус и възраст превръщаше за три дни Велинград от спа столицата на Балканите във фестивалната столица на страната.

Въпреки многобройните обществени обсъждания през последните две години и подкрепата на община Велинград и домакинте от хотел ARTE, организаторите не срещат нужната локална и комунална подкрепа за провеждането му. Въпреки че местният бизнес има преки икономически и имиджови ползи да подкрепя дългосрочно случването на подобни събития на територията си.

Сумите за всички закупени промо билети онлайн през портала www.ticketstation.bg ще бъдат автоматично възстановени на клиентите в срок до 31.03.2023г., 23:59ч.

Няма необходимост клиентите да правят каквото и да било, за да заявят изрично своето желание за възстановяване на средства. Средствата ще бъдат възстановени по сметката, на която принадлежи използваната карта за разплащания.

Сумите за всички билети, закупени през магазини „На тъмно“ или каси на Fast Pay, ще бъдат възстановени по банков път. За целта, до 31.12.2023г., клиентите трябва да изпратят номер на банкова сметка, две имена на титуляра на банковата сметка, както и номер на резервацията, до адрес contact@ticketstation.bg.

Fest Team и Културно-масова дейност благодарят на община Велинград и хотел АRTE за успешното сътрудничество и съвсем скоро ще обявят новата дестинация на семейния фестивал. Организаторите предпочитат да възстановят средствата на феновете, закупили билети за изданието тази година, докато тя се уточнява.

velingradnews

Свързана публикации

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *