Отново кмет на община Ракитово е Георги Холянов

 Отново кмет на община Ракитово е Георги Холянов
Безапелационна победа за Георги Холянов
Новият стар кмет на община Ракитово е Георги Холянов. След изключително успешния му едногодишен мандат, жителите на трите населени места в общината, отново му гласуваха доверие и той ще продължи да е начело на общината за следващите четири години.
С 5125 гласа, при избирателна активност от 60% , Холянов спечели пред своите опоненти, както следва: 1334 гласа за кандидата на ИТН и 303 гласа за кандидата на ПП “Възраждане”.
“Благодаря от сърце! Благодаря на всички хора, които излязоха и гласуваха! Благодаря на всички, които оцениха направеното до момента от мен и моя екип! Благодаря на семейството си!
Работата ми ще продължи с независимо и компетентно управление, прозрачност и добра комуникация, достъпност на всеки гражданин до общинската администрация и навременна, и адекватна реакция по поставените въпроси и проблеми. Може и се случва! Всички ние, заедно го доказваме!
Предстои още много работа и съм уверен, че заедно можем да постигнем още повече!”, коментира кметът Холянов след обявяването на изборните резултати.
Пресцентър община Ракитово
30-10-2023

Ari Kremen

Свързана публикации

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *