Поздравление от д-р Костадин Коев в навечерието на светлите празници – Рождество Христово и настъпването на Новата 2017 година

 Поздравление от д-р Костадин Коев в навечерието на светлите празници – Рождество Христово и настъпването на Новата 2017 година

Уважаеми съграждани,
В навечерието на светлите празници – Рождество Христово и настъпването на Новата 2017 година,се обръщам към всички Вас- жителите на община Велинград- с пожелания за много здраве, любов и благоденствие във Вашите домове!
Коледа е празник на ценностите, добротата и надеждата. На този ден всички ние отваряме сърцата си за добрината и даряваме усмивки и любов на хората около нас. Във вълшебната коледна нощ Ви пожелавам здраве, щастие, късмет и много вдъхновение, за да осъществите мечтите си!
Нека Новата 2017-та година влезе във Вашите домове с късмет, лично и семейно щастие, мир и любов! Да бъде по-добра, истинска и щастлива, да бъдем изпълнени с надежда, за да постигнем непостижимото. Погледите ни да са устремени в бъдещето и да вярваме в доброто, което ни предстои.
Да е щедра, мирна, богата на любов, спорна и плодородна Новата 2017 година! Нека тя бъде година на сбъднати очаквания!

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

Успешна 2017-та година, изпълнена с добри дела и дарена със здраве!

д-р Костадин Коев
Кмет на Община Велинград

velingradnews

Loading Facebook Comments ...
%d блогъра харесват това: