Велинград – Новини и актуална информация www.vip-velingrad.com
Криминално

Полицията и Жандармерията провериха 823 лица във Велинград и Ракитово

Продължават съвместните действия между служители от структурите на ОДМВР-Пазарджик и колегите им от жандармерията в Пловдив.

Вчера служителите проведоха полицейска операция на територията обслужвана от полицейското управление във Велинград. Патрулите обхваната периметъра на общините Велинград и Ракитово, като особено внимание беше обърнато на малките населени места. В рамките на около 12 часа са извършени проверки на общо 823 лица и 642 автомобила. Инспектирани са 53 търговски обекти, питейни заведения, хотелски комплекси и къщи за гости. Направен е контрол на дейността на пет охранителни фирми в района. Съставени са 76 акта за установени нарушения по различни закони и наредби, както и 49 фиша за нарушения на водачи по Закона за движение по пътищата. Двама мъже са задържани за срок от 24 часа. Съвместно със сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОДМВР-Пазарджик вчера са иззети 2300 къса с цигари и около 0.7 килограма сух нарязан тютюн.

Related posts

29 свидетели от Ракитово, Пазарджик и Пловдив ще бъдат разпитани по наказателното дело срещу Бельов и бившия зам.-кмет на Ракитово Момчил Арнаудов

velingradnews

В рамките на няколко часа пътните полицаи от областта констатираха 98 нарушения извършени от водачи

velingradnews

Полицейски производства са образувани спрямо осем водачи на моторни превозни средства

velingradnews
Loading Facebook Comments ...