Продължават дебатите за Клептуза

Дебатите по визията на Клептуза продължават. Това обяви кметът на Велинград Костадин Коев. Темата ще влезе за обсъждане от местните политици, след като приключат разговорите с неправителствените организации и гражданите депозирали свои предложения.

Не съм изненадан от интереса към общественото обсъждане за бъдещето на Клептуза. Това е символ на града и е нормално хората да имат мнение, категоричен е кметът Костадин Коев.

От началото на дебатите по темата Коев е категоричен, че крайното решение ще бъде на общинските съветници. Преди темата да влезе за дебати в местния парламент обаче предстоят още разговори. Те ще бъдат със сдруженията, неправителствените организации и гражданите, които са депозирали своите предложения за развитието на Клептуза.

Срещите на градоначалника с авторите на предложенията, входирани в общината в законовия срок ще стартира още през следващата седмица. Коев не се ангажира със срок кога темата ще влезе за обсъждане в Общински съвет, но обеща, че това ще бъде възможно най-скоро.

http://telemedia.bg

Още новини

Loading Facebook Comments ...