Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите с благодарствен подарък към кметът д-р Коев

 Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите с благодарствен  подарък към кметът д-р Коев

Сдружението на „Хотелиерите и Ресторантьорите“ поднесоха кошница на г-н Коев по повод празниците. С пожелание за взаимна подкрепа и стремеж към постигането на общи цели за развитието на Община Велинград като туристическа дестинация. С този подарък сдружението засвидетелства своята подкрепа към кметът д-р Коев.

Г-н Златанов предаде благодарности от иметона г-жа Ангелкова министър на туризма за положителното отношение, което г-н Коев има към бранша. Благодарствени писма бяха изпратени от сдружението в града и от г-н Благой Рагин председател на Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация. За съвместната работа, хотелиерите предоставиха ваучери за нощувки, с цел да бъдат подарявани на гости на града, които ще оценят туристическата дейност във Велинград.

Кмета предложи срещите с хотелиерите и ресторантьорите да бъдатмесечни, за да може да се осъществява добракоординация и комуникация. Нужно е да бъде изготвен план за съвместна работа, каза кметът д-р Коев.

Със създаването на отделна дирекция която ще се занимава с туризма,Община Велинград си поставя като основен приоритет превръщането на града и общината в основна туристическа дестинация в България,подчерта кмета.Време да изпълним със съдържание думичките”СПА столица”-сподели още г-н Коев

Другата важна тема беше изготвянето на културния календар. Целта е да бъде преди готов края на месец януари. Хотелиерите поеха ангажимент да включат информацията в уеб-сайта си за да рекламират Велинград с цел привличане на повече туристи.

В заключение на работната среща Сдружението на „Хотелиерите и Ресторантьорите“ споделиха радостта си от съвместната работа с кмета на общината, нещо което беше неглижирано и пренебрегвано от предишното ръководство на общината.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

%d bloggers like this: