Скъпи приятели, скъпи дарители, днес стартираме СПЕШНА кампания за Фики, на който са му нужни СПЕШНО 4000€ за лечение на очичките!

 Скъпи приятели, скъпи дарители, днес стартираме СПЕШНА кампания за Фики, на който са му нужни СПЕШНО 4000€ за лечение на очичките!

Молим Ви да ни подкрепите и в тази борба, както се борихме за Ива и да спасим едно дете, да му подарим всички заедно красив, изпълнен с цветовете на дъгата живот. Фики има проблем с очичките и ако не бъде лекуван навреме, той може да изгуби своето зрение. Ние искаме с Ваша помощ Фикрет да вижда нормално, за това Ви молим от името на майката на Фикрет и от името на Ивелина, както и от името на всички Нас- Администраторите на групата, нека помогнем отново заедно да спасим един човешки живот! Наличността към дарителската сметка на Фикрет към днешна дата е 119,98лева.
***За новодошлите искаме да обясним подробно как могат да помогнат.
***Споделяйки този пост, Вие помагате повече хора да се присъединят към групата!
***Поканете колкото се може повече приятели от френд листата си да се присъединят към групата.
***Можете да помогнете с даряване на вещ, като качите снимка на дарения от Вас артикул в подкрепа на Фики, с кратко съдържателно описание състоянието на дарената от Вас вещ и посочите, че дарявате за Фики. Ако има наддаване под Вашият пост, в коментар Ви молим да впишете кога приключва търга. След качването на платежно от страна на дарителят, закупил дадената вещ от Вас, изчаквате администратор да потвърди паричният превод, след което може да се уговорите на лични съобщения за адрес, на който може да изпратите Вашият артикул. Молим Ви, уговорки на лично съобщение преди приключването на търговете да не се правят и вещите да не се изпращат с наложен платеж!
***Може да поставите дарителска кутия в подкрепа на Фики, но трябва да уведомите администратор от групата и да ни дадете данни къде е поставена дарителската кутия в подкрепа на Фики!
***Може да помогнете и с директен паричен превод към дарителската сметка на Фикрет чрез банка или по Еконт; Ето и необходимата за целта информация:
Дарителска сметка в лева:
Фикрет Юсеин Кабакчи
IBAN:BG94RZBB91551005637441
BIC: RZBBBGFZ
Райфайзен банк, Велинград

Благодарим Ви за желанието да дарявате надежда, вяра и добро! Благодарим Ви за подкрепата и съпричастността и всеотдайността, с които не спирате да вдъхвате кураж на семействата на всички нуждаещи се хора, за които споделяме с Вас!
Поклон пред Вас, хората с великанските сърца

velingradnews

Loading Facebook Comments ...
%d блогъра харесват това: