Специалисти от „Пирогов“ ще преглеждат деца във Велинград

Специалисти от УМБАЛСМ „Пирогов“ ще преглеждат деца във Велинград. Профилактичните прегледи ще бъдат извършени в рамките на кампанията Национална програма „Детско здраве – Пирогов“. По време на нея едни от най-добрите детски специалисти по УНГ, травматология, хирургия, урология, неврохирургия, кардиология и офталмология ще извършат профилактичните прегледи в сградата на МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР- ВЕЛИНГРАД 2017. Прегледите ще се проведат на 14. 09. 2019 г. /събота/ в часовия интервал 9.00 – 15.00 часа в МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР- ВЕЛИНГРАД 2017, ет. 1. (бул. Съединение 49).
Родителите на децата, които са с придружаващи заболявания, е желателно да носят за прегледа всякакъв вид медицинска документация, с която разполагат.
Кампанията се провежда вече 6 години. В рамките й пироговските лекари са прегледали над 10 000 деца от цяла България. От 2018 година кампанията се провежда под патронажа на Комисията по здравеопазване към Народното събрание на Р България. Желаещите да се възползват от възможността е необходимо предварително да се запишат на телефон: 0893663961

pazardjik.marica.bg

Още новини

Loading Facebook Comments ...