С теснолинейката в деня на Велинград

По случай Деня на Велинград – 6 юли (събота), за трета поредна година Гражданско сдружение „За теснолинейката” призовава всички приятели на Малкото влакче да си подарят пътуване до СПА столицата на Балканите!

Традиционно, празникът на Велинград се отбелязва в първата събота на месец юли. Тази година се пада на 6-ти юли. Съботният юлски ден ще постави началото на емблематичните Велинградски празници на културата – 2019, които ще продължат през цялата следваща седмица. Културният форум се организира ежегодно от Община Велинград и предлага на жителите и гостите на родопския град разнообразна програма, изпълнена с ежедневни концерти, изложби и други събития в различни точки на града.

Вече две години ГС „За теснолинейката” организира масово пътуване по маршрута Септември-Велинград-Септември по случай празника на курортния град.

Каним всички Вас – приятели на теснолинейката, да си определите първата събота на юли за пътуване с влакчето. Програмата за празника започва от сутринта и продължава докъм 22:00 ч. За пътуването може да използвате трите дневни влака – в 08:46 ч., 12:29 ч. и 16:25 ч. от гара Септември. Вечерният концерт ще започне към 20:00 ч. Обратните влакове са в 13:35 ч., 17:50 ч. и 21:05 ч.

 

 

Още новини

Loading Facebook Comments ...