Тази година претендентките за титлата „Мис Велинград” са дванадесет

 Тази година претендентките за титлата „Мис Велинград”  са дванадесет

На 10 септември в най-новия петзвезден хотел във Велинград „Санте” ще се проведе конкурса „Мис Велинград”-2022. Гостите ще могат да се насладят, както на грацията и красотата на претендентките за титлата „Мис Велинград”, така и на атрактивна програма. Водещ на светското събитие ще е телевизионната звезда Ники Кънчев. А най-желаният ерген в България Виктор Стоянов и емблематичният актьор Асен Блатечки, заедно с няколко носителки на титлата „Мис България”, ще бъдат част от журито. В шоу програмата са поканени да участват  най-добрите вариететни изпълнители за 2022 година – „Мюзикхолен театър” и музикалната група Bright Eyes. И тази година конкурса има благотворителна насоченост. Ще се проведе търг с картина на известния художник Борис Богданов, ще има и възможност за закупуване на книги с поезия на Антонина Кирова. Събраните средства ще отидат в подкрепа на нашия съгражданин Димитър Даскалов, който води тежка битка с коварна болест.

„Мис Велинград“ е част от веригата „Мис България“. Носителката на короната ще представи града на националния конкурс. Продуцент и организатор на грандиозното събитие  е Академия за дами/Ladies academy, чийто основател е психолога Краси Гешева.

До момента в конкурса са се включили 12 претендентки, които освен много красиви са и изключително талантливи и амбициозни. Някои от тях са професионални модели, други с отличия в различни сфери на спорта. Организаторът на събитието Краси Гешева споделя, че все още има две свободни места за момичета от града.

За всеки желаещ да изживее и да се докосне до красотата на конкурса може да заяви куверт на телефон: 0877 786 138.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *