Турнирът „Ние сме бъдещето 2019“ тази година ще се проведе във Велинград

Ежегодният турнир за деца, организиран от „Олимпия“ ФК и съвместно с БФС и БАМФ, по програма “Grassroots”, тази  година ще се проведе в Спа столицата на Балканите – Велинград, в периода 1-5 април 2019г. Турнирът среща подкрепа и от община Велинград, в лицето на кмета на града Костадин Коев, като идеята е той да се превърне в традиционен и да приема едни от най-силните отбори в отделните възрастови групи, не само от България, но и на Балканите.

Организаторите отново са отправили покана към водещите отбори у нас, както и към отбори от Сърбия, Македония, Румъния, Холандия и Гърция.

В тазгодишното издание се увеличава броят на възрастовите групи участници, ще се играе във формат Футбол 9, за деца родени 2008г., формат Футбол 7 за деца родени 2009 и 2010 г. Най-малките участници от набор 2011 ще играят във формат Футбол 5. За момента има отбори потвърдили участие от Македония и Сърбия, както и един от грандовете у нас – Левски.

Заявки за участие се приемат до 28 февруари, като малко след това ще бъде изтеглен жребий за турнира и ще бъде обявена неговата програма. Организаторите са подсигурили много изненади и награди за всички участници, за да бъде спортният празник още по-вълнуващ за всички.

Повече информация може да намерите на страницата на тунира във фейсбук ТУК!

sportal.bg

Още новини

Loading Facebook Comments ...