Турнирът „Ние сме бъдещето 2019“ тази година ще се проведе във Велинград

 Турнирът „Ние сме бъдещето 2019“ тази година ще се проведе във Велинград

Ежегодният турнир за деца, организиран от „Олимпия“ ФК и съвместно с БФС и БАМФ, по програма “Grassroots”, тази  година ще се проведе в Спа столицата на Балканите – Велинград, в периода 1-5 април 2019г. Турнирът среща подкрепа и от община Велинград, в лицето на кмета на града Костадин Коев, като идеята е той да се превърне в традиционен и да приема едни от най-силните отбори в отделните възрастови групи, не само от България, но и на Балканите.

Организаторите отново са отправили покана към водещите отбори у нас, както и към отбори от Сърбия, Македония, Румъния, Холандия и Гърция.

В тазгодишното издание се увеличава броят на възрастовите групи участници, ще се играе във формат Футбол 9, за деца родени 2008г., формат Футбол 7 за деца родени 2009 и 2010 г. Най-малките участници от набор 2011 ще играят във формат Футбол 5. За момента има отбори потвърдили участие от Македония и Сърбия, както и един от грандовете у нас – Левски.

Заявки за участие се приемат до 28 февруари, като малко след това ще бъде изтеглен жребий за турнира и ще бъде обявена неговата програма. Организаторите са подсигурили много изненади и награди за всички участници, за да бъде спортният празник още по-вълнуващ за всички.

Повече информация може да намерите на страницата на тунира във фейсбук ТУК!

sportal.bg

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *