Цветан Цветанов: След коалиционния съвет с „Обединени патриоти“ ще има повече яснота за министерските оставки

 Цветан Цветанов: След коалиционния съвет с „Обединени патриоти“ ще има повече яснота за министерските оставки

Ето какво написа Цветан Цветанов във FACEBOOK: ПГ на ГЕРБ ще подкрепи внесените в парламента министерски оставки. Колко ще бъдат те и кои ще бъдат те ще бъде решено на коалиционния съвет. Това заявих днес пред журналисти в с. Драгиново.
По време на своя коментар подчертах, че правителството е стабилно, като изтъкнах, че имаме висок икономически растеж и 2,5 млрд. лв. повече приходи в републиканския бюджет. Ако се запази тенденцията за добра събираемост на приходите, очаквам бюджетът да достигне 120 млрд. лв., което ще даде възможност отново да увеличим минималното работно възнаграждение и да запълним други дефицитни сектори.
Благодарих на кмета на Велинград д-р Костадин Коев и на неговата администрация за активната им работа, въз основа на която днес община Велинград е финансово стабилна, инфраструктурата се развива, а това е гаранция за привличането на още повече туристи. Поздравих жителите на община Велинград за силната им гражданска позиция, която не позволи разработването на мина за волфрам, което неизменно щеше да навреди на поминъка на велинградчани.

velingradnews

Loading Facebook Comments ...
%d bloggers like this: