„Балканска магия“ отново ще завладее Велинград на 18, 19, 20 и 21 юли.

 „Балканска магия“ отново ще завладее Велинград на 18, 19, 20 и 21 юли.

Четиридневният празник ще се проведе на централния площад. Това е второто издание на фестивала на музиката, мезето и питието в СПА столицата на Балканите.

Целодневната програма предлага във всеки един от четирите дни отлични кулинарни зони, разнообразни атракциони, изложения и забавления за малки и големи. Освен това посетителите на „Балканска магия“ ще могат да видят и чуят на живо някои от най-големите БГ звезди от различни музикални стилове.


Началният час на всички вечерни концерти е 18:30 ч., а в програмата ще се изявят и местни самодейни състави.
На 18 юли (четвъртък) фолклорната изпълнителка Ива Давидова ще влезе в образа на Райна Княгиня и ще представи програма с патриотични песни. Сексапилната Нанси ще се погрижи за доброто настроение на гостите с изпълненията си. Като доказана купонджийка Ашли ще изпълни своите хитове и ще вдигне градуса на настроението. Гъмзата ще зарадва всички със специална програма, събрала най-популярните му парчета, неразделна част от всяко парти.


На 19 юли (петък) ще се включи Хамид Имамски, който ще се изяви на сцената с двама гайдари и ще представи автентични родопски песни. Иконата на българския фолклор Гуна Иванова ще зарадва гостите с емблематичните си изпълнения, обичани от малки и големи. Чаровният македонец Дарко ще представи балкански микс от хитове, както и песни от собствения си репертоар в различни музикални жанрове. Гвоздеят на вечерта ще бъдат легендарната група Сигнал, които са обичани от поколения българи.


На 20 юли (събота) фолклорната изпълнителка Дафина Димитрова ще се погрижи за усмивките и доброто настроение с изпълненията си. Сестрите Ива и Велислава Костадинови ще представят програма с най-популярните си песни и ще поканят присъстващите да направят най-дългото хоро. Любимият рапър на младите – Атанас Колев ще зарадва публиката с разтърсващ микс от хитове.


На 21 юли (неделя) в празника ще се включат дует Пирин, които ще изпълнят някои от най-популярните фолклорни песни. Младата надежда на Фен ТВ Тиана ще се представи за първи път на голяма сцена във Велинград. Крум пък ще избухне с танцувалните и купонджийски парчета. Грандиозният финал на вечерта и на събитието ще постави неповторимата Алисия, която ще взриви публиката с най-големите си хитове през годините.
Вход свободен!

velingradnews

Свързана публикации

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *