Велинградски майки с благотворителна кауза! Подай ръка на човек в нужда!

 Велинградски майки с благотворителна кауза! Подай ръка на човек в нужда!

FACEBOOK групата Велинградски майки стартира благотворителна кампания. Ние от vip-velingrad.com също ще се включим в благотворителната кампания, помогнете и вие.

 

Мили дами, прекрасно е да помагаш когато искаш и можеш, но няма нищо по- хубаво от това да помогнеш тогава, когато някой има нужда от подкрепа. Семейство от Велинград с четири дъщерички живее в крайна бедност и има нужда от финансова и материална подкрепа.Ако не помогнем съществува риск децата да бъдат изведени от семейството и настанени в социално заведение или при приемни родители.Родителите не желаят това и се грижат за тях както и с каквото могат.От Отдела „За закрила на дедето“ ни потърсиха за съдействие и предоставиха списък с нещата от които се нуждае семейството.
Мили дами, сега трябва да покажем, доброта и състрадание. Дни преди Христовото Възкресние едно семейство може да получи надежда и вяра, че доброто го има и че в животът се случват и хубави неща, . Молим всеки който желае да се включи в тази благотворителна акция да ни пише на лично съобщение или в коментар кое от нещата в списъка може да осигури. Ако желаете да добавите и други хранителни продукти, нека те да са пакетирани с дълъг срок на годност. Допълнително ще ви инфорираме за мястото и деня за събиране на помощите.
Списък
Хранителни продукти: боб, леща, ориз, захар, сол, олио, брашно, картофи, тестени изделия(кус-кус, юфка, макарони ), храни подходящи за деца- сокове, компот, конфитюр, лютеница, пастет, бисквити.
Посуда- тенджера, грил или тостер, пластмасова кофа, леген, корито,пералня, хладилник.
перилни препарати, спално бело, възглавници, одеала,хавлиени кърпи,сапун, шампоан, паста за зъби, четки за зъби,детска козметика.
Други – дрешки за децата, бельо , чорапки, пижамки, пантофки, връхни дрехи , детски книжки, раница за училище за 1 момиче, ранички за детска градина за 2 момичета.
Възраст на децата- 11г, 9г, 5г и 3 г.
Номер на обувките 27, 29, 33 и 34.

НЕКА ПОДАДЕМ РЪКА

velingradnews

Свързана публикации

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *