Велинград привлича туристи от Балканите с най-големия хотелски СПА център – Роял Спа Велинград

 Велинград привлича туристи от Балканите с най-големия хотелски СПА център – Роял Спа Велинград

Хотелът с най-голям СПА център не само у нас, а и на Балканите – Роял Спа Велинград е претендент за златните статуетки на осмото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2022, съобщава ВИП Комюникейшън.

Събитието, което ще отбележи значимите постижения на компаниите, които работят в най-важната сфера за развитието на полуострова, ще се състои на 02.12.2022 г. от 20 ч. в луксозния столичен 5-звезден хотел Премиер Бест Уестърн.

Роял Спа Велинград е разположен в сърцето на Родопите, заобиколен от живописни гледки и въздух, който е сред най-лечебните в света. Магията на планината потапя туристите в незабравимо спа изживяване.

Създаден с изискан дизайн до най-малкия детайл, хотелът разполага със 116 стандартни и луксозни двойни стаи, апартаменти с една спалня и вип апартаменти. Помещенията са напълно обзаведени по най-висок стандарт за приятен и релаксиращ престой. На разположение на всеки гост е уютен лоби бар, ресторант, пура бар, лятна градина, фризьорски и козметичен салон, магазин, конферентна зала, игрален салон, билярдна зала, детски кът и електронни игри за деца. Хотелът предлага най-големия и модерен Спа център в България, както и фитнес с най-висок клас оборудване.

Спа центърът, разположен на 4000 кв.м., включва – детски басейни, шокови басейни, термални външни басейни, голям вътрешен басейн, голям външен басейн и три джакузита, финландска сауна, хималайска сауна, инфрачервена сауна, панорамна сауна, аромо парна баня, панорамна парна баня, хамам, римска баня, руска баня, лакониум, масажни студия, релакс зона и термо зона.

Роял Спа Велинград предлага комфорта, уюта и сигурността на дома, както и много възможности за приятна, ползотворна и здравословна почивка. Здравословната минерална вода и спа съоръженията в най-големия СПА център в страната са само част от екстрите в почивката, а в менюто се използват пресни продукти от български производители, което е гаранция за тяхното качество. Храната е съобразена със сезона.

Хотелът е в близост до изобилие от природни дадености, които биха възхитили всеки един – езерото Клептуза и множество екопътеки. Отличната интернет връзка позволява дори да се пренесе хоум офиса в хотела и да се съчетае работата и почивката.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *